## J.L. Murphy Reserve Community Reference Group Meeting

# Date: Wednesday 17<sup>th</sup> February, 2010

## Time: 6.00pm- 8.30pm

### Port Melbourne Town Hall –Mayors Room, Bay St, Port Melbourne

# Agenda

6.00pm	Dinner available from 6:00pm		15min
6.15pm	Welcome	JB	10min
6.25pm	Member introductions and expectations in developing a new park master plan	JB	20min
6.45pm	Review of the Terms of Reference, how it came about and the groups role	JB	10 min
6.55pm	Background and context – History of the park, why we need a new master plan and project scope	JM	25 min
7.20pm	Stretch break		5min
7.25pm	Challenges & opportunities and what you want to see in a new master plan (workshop)	JM	40min
8.05pm	Gaining community feedback and project timeline	JM	10min
8.15pm	Other issues	JB	10min
8.25pm	Confirmation of next meeting and location	JB	5min
8.30pm	Finish		

Any queries please contact: Joanne McNeill Open Space Planner

Phone: 9209 6289 Email: <u>imcneill@portphillip.vic.gov.au</u>